top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Cyklen

Det er nu ni måneder siden, jeg fik min cykel, og jeg er stolt over at kunne sige, at jeg stadig holder fast i mine daglige cykelture. Det har været en fantastisk rejse fyldt med motion, frisk luft og nye opdagelser.



Kilometertælleren: 1700 Kilometer

På ni måneder har jeg cyklet knap 1700 kilometer. Af disse blev 200 kilometer tilbagelagt på Birgits cykel, mens min egen var til reparation. Resten har jeg tilbagelagt på min egen trofaste jernhest. Det har været en fornøjelse at kunne hoppe op på sadlen hver dag og tage ud på nye eventyr.


Daglige Ture og Hverdagsoplevelser

Mine daglige cykelture har ikke blot været en måde at holde mig i form på, men også en kilde til ro og refleksion. Uanset om det er en kort tur til købmanden eller en længere udflugt til nye steder, har hver kilometer haft sin egen charme. Jeg har oplevet smukke solnedgange og alt det derimellem.


Reparation og Lånecyklen

Selvom det var en udfordring, da min cykel skulle til reparation, var jeg heldig at kunne låne Birgits cykel. Det var ikke en anderledes oplevelse at køre på en anden cykel, da vores cykler er ens.


Fremtiden på To Hjul

Jeg ser frem til de kommende måneder og mange flere kilometer på min cykel. Der er noget særligt ved at være ude på vejene, mærke vinden i ansigtet og opleve verden fra en cyklists perspektiv. Det er blevet en livsstil, jeg ikke kan forestille mig at være foruden.

Tak fordi du læste med om min cykelrejse. Jeg håber, det kan inspirere andre til at tage cyklen og opdage glæden ved at cykle – både for motionens skyld og for de oplevelser, der venter derude…



Comments


bottom of page