top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Et liv med udfordringer...

Opdateret: 28. feb.

Den 1. marts 2024 markerer jeg en særlig milepæl, da jeg runder de 65 år. En tid, hvor jeg reflekterer over livet, dets udfordringer og de dyrebare øjeblikke, der har formet min rejse.


De sidste fem år har været en tumultagtig rejse efter min kræftdiagnose i 2018.

38 kemobehandlinger, 11 store operationer, biopsi og meget mere har udgjort en prøvelse, der har testet min styrke og vilje. Men midt i stormen har mine interesser og arbejdet været som et solidt anker, der har hjulpet mig med at stå fast.



For tiden står jeg over for en af de mest udfordrende bivirkninger - konstant kløe. Biologiske kemobehandlinger har efterladt mig med denne ubehagelige følelse, som kan sammenlignes med myggestik over hele kroppen. Forestil dig det - et konstant kløende nærvær, der tester ens tålmodighed og mentale styrke.

Mit redskab til at klare disse udfordringer har været mine mange interesser. Uanset om det er at fordybe mig i kunst, musik, eller dykke ned i min profession, har mine passioner været min redning. De har tilført mit liv glæde og formål, og jeg har opdaget, at de er en kilde til energi og håb, selv i de sværeste øjeblikke.

Rejsen har lært mig, at selvom jeg står over for udfordringer, kan interesser og passioner være kraftfulde redskaber til at navigere gennem stormen. Jeg deler denne historie i håbet om at inspirere andre til at søge styrke i det, de elsker, uanset hvad livet byder på.

På min 65-års fødselsdag er jeg taknemmelig for livet, mine erfaringer og de mennesker, der har støttet mig. Lad os huske på, at selv i de mørkeste øjeblikke kan vores interesser lyse vejen frem og hjælpe os med at finde skønheden midt i udfordringerne.

Selvfølgelig en stor tak til Danmark's bedste kræfthospital, Team 3, Vejle Sygehus.

De bedste hilsner, Steen


Comments


bottom of page