top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Glaspusteri på Bornholm

På Bornholm, en smuk ø beliggende i Østersøen og kendt for sin kunstneriske kultur, er der mange talentfulde glaspustere og kunstnere. Øen er berømt for sin glaskunst, og glaspustning er en af de mest fremtrædende kunstformer på Bornholm.


Glaspusterierne på Bornholm tilbyder besøgende mulighed for at opleve den fascinerende proces med at skabe smukke glasprodukter fra smeltet glas. Du kan se glaspusterne arbejde ved blæselampen, hvor de med dygtighed og præcision former det varme glas til en bred vifte af kunstværker og funktionelle genstande som vaser, skåle, figurer og meget mere.


Spændende at se hvordan det bliver til fx flotte glas
Glaspusteri på Bornholm

Mange glaspustere på Bornholm har deres egne værksteder og gallerier, hvor de udstiller og sælger deres unikke glaskreationer. Du kan besøge disse værksteder og få et indblik i den kunstneriske proces samt finde smukke souvenirs eller kunststykker, du kan tage med hjem.


Der er også flere glasværksteder på Bornholm, hvor du kan deltage i workshops og lære de grundlæggende teknikker i glaspustning. Dette er en fantastisk oplevelse for besøgende i alle aldre, da det giver mulighed for at skabe dine egne glasprodukter under vejledning af erfarne glaspustere.


Hvis du har interesse i glaskunst, er Bornholm et fantastisk sted at udforske og opleve den kreative verden af glaspustning. Husk at tjekke åbningstider og arrangementer på de forskellige glaspusterier, da de kan variere afhængigt af sæsonen og andre faktorer.

Comments


bottom of page