top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Jeg elsker at være fotograf...

Min fascination til fotografi'et skyldes helt sikkert fra min store interesse i mennesker, og fordi det blev min første uddannelse her i livets skole. Fotografi er en kunstform, der giver mig mulighed for, at indfange og formidle følelser, relationer og øjeblikke. Jeg elsker at finde det smukke og gøre mine fotografier levende og autentiske.




Selvfølgelig er jeg begejstret for den tekniske side af fotografering, og nyder udfordringen ved at mestre de digitale værktøjer. At forstå kameraets funktioner, lysforhold og komposition giver mig mulighed for, at udtrykke mig, præcist gennem mine billeder. Den tekniske del af fotografering åbner døren til uendelige muligheder for kreativ udfoldelse.


"At Male med Lys": Udtrykket "at male med lys" beskriver smukt, hvordan fotografering er en kunstform, der bruger lys som sit penselstrøg. Evnen til at forme og manipulere lys for at skabe forskellige stemninger er central i fotografi. Dette indebærer valget af belysning, skygge og farvetemperatur for at opnå det ønskede æstetiske udtryk.


Personlig Tilfredsstillelse: Når jeg fotografere får jeg altid et "kick", da det at skabe billeder giver mig personlig tilfredsstillelse og glæde. Glæden bliver da ikke mindre, når mine kunder også får et 'kick'.


Mine billeder bliver ikke kun et optisk indtryk, men også fortællinger om øjeblikke og følelser, der gør mit arbejde unikt og meningsfuldt.

Seneste blogindlæg

Se alle

Videoblogging

Mit navn er Steen og jeg har besluttet at starte en særlig samtale sammen med min datter, Malene. Livet har en måde at kaste os ud i de...

Comments


bottom of page