top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Kulturnat på Koldinghus

Kulturnat på Koldinghus er altid et særligt højdepunkt i årets kulturelle kalender, og 2022 var ingen undtagelse. Denne gang var vi heldige at have besøg af Sangkraft, som skabte en uforglemmelig aften med fællessang og musikalsk magi for alle de fremmødte.

En Aften fyldt med Musik og Fællesskab

Koldinghus, det smukke og historiske slot, dannede en storslået ramme for begivenheden. Sangkrafts besøg bragte en ekstra dimension til Kulturnatten. Med deres engagerende og hjertevarme tilstedeværelse, formåede de at samle folk omkring musikken og skabe en følelse af fællesskab og samhørighed.


Fællessang i Slottets Hjerte

I hjertet af slottet, omgivet af århundreders historie, lød tonerne af fællessang. Sangkraft ledte os gennem en række kendte og elskede sange, og det var en glæde at se både unge og ældre stemme i. Musikken fyldte de gamle mure og gav genlyd i slottes sale, hvilket skabte en helt særlig atmosfære, hvor tid og sted syntes at smelte sammen.


Øjeblikke Fanget i Linserne

Jeg havde fornøjelsen af at fange nogle af disse magiske øjeblikke med mit kamera. Diasshowet nedenfor viser et udvalg af billeder, der indfanger stemningen og glæden fra aftenen. Fra smilende ansigter til intense øjeblikke af sang, håber jeg, at disse billeder kan give et indtryk af den vidunderlige oplevelse, vi alle havde.


Comments


bottom of page