top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Marlene i mit fotostudio


Fra første øjeblik var det klart, at Marlene havde en særlig evne til at forbinde sig med kameraet. Hendes naturlige elegance og karisma gjorde hende til en drøm at arbejde med.


Hver fotosession med Marlene er en unik oplevelse, hvor hendes evne til at udtrykke forskellige følelser og stemninger skinner igennem.


Efter vores første møde på workshoppen har jeg haft den store fornøjelse at, fotografere Marlene flere gange. Hver gang er det en fornøjelse, og det er en nem opgave med sådan et smukt ansigt foran kameraet.

Marlene bringer en energi og dedikation til hver session, som gør arbejdet både sjovt og givende. Hun er ikke bare en fotomodel, men en kunstner i sin egen ret, der formår at forvandle hver skydning til noget særligt.


Til sidst vil jeg gerne give en stor tak til Jesper Kofoed for at arrangere den workshop, hvor vores veje krydsede. Uden den mulighed ville jeg måske aldrig have mødt Marlene og fået de fantastiske oplevelser, som vores samarbejde har bragt.


Seneste blogindlæg

Se alle

Videoblogging

Mit navn er Steen og jeg har besluttet at starte en særlig samtale sammen med min datter, Malene. Livet har en måde at kaste os ud i de...

Comments


bottom of page