top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Mit musikstudio...

Opdateret: 22. aug. 2023

Lidt om mit musikstudio.

Jeg anvender Studio One, som er en populær digital audio workstation (DAW) udviklet af Presonus. Studio One giver dig mulighed for at optage, redigere og mixe musikspor på en intuitiv og kraftfuld måde.



TLA compressor & EQ

Som lydkort anvender jeg et billigt Presonus lydkort. Lydkortet fungerer som en bro mellem min computer og dit øvrige lydudstyr og giver høj kvalitet og lav latenstid under optagelse og afspilning af lyd.

For at tilføje rumklang til mine lydoptagelser bruger du MP550-rumklangsenheden. Denne enhed giver mulighed for at tilføje forskellige rumklangseffekter og skabe en atmosfære og dybde i dine optagelser.

JBL 4412-højttalere fungere som mine monitorer. Disse højttalere er kendt for deres nøjagtige og afbalancerede lydgengivelse og er velegnede til studiomonitorering og mixning.

For at sikre en god akustik og reducere uønsket rumklang har jeg lavet lyddæmpning i studiet. Dette omfatter brug af akustiske diffusorer og lydabsorberende paneler for, at skabe en optimal lydmiljø og minimere refleksioner og uønskede lyde.

I studiet anvender jeg mest min AKG 414-mikrofon, som er en alsidig kondensatormikrofon, til optagelse af vokaler og instrumenter. AKG 414 er kendt for sin detaljerede og klar lydgengivelse og bruges ofte i professionelle studier.

Klaveret: Et Roland elklaver, som er kendt for deres digitale klaverer, der giver autentisk lyd og følelse.

Når det kommer til bas, anvender jeg en Fender Jazzbas special editon til ’basslines’ Fender Jazzbassen er en klassisk og velkendt basmodel, der bruges af mange professionelle bassister.

Derudover har jeg også en kontrabas, som er et fantastisk instrument, men som jeg desværre anvender alt for lidt i mine produktioner.

For at forme og forbedre lyden bruger jeg en TLA-compressor og TLA-preamp. Disse enheder giver dig mulighed for at kontrollere dynamikken i dine optagelser og tilføje varme og karakter til lyden.

Ovenstående udstyr er hvad jeg har til rådighed. Det giver mig mulighed for, at optage, mixe og producere musik af høj kvalitet.


Seneste blogindlæg

Se alle

En melodisk stund i studio'et

Hele min verden forsvinder, når jeg sætter mig ved klaveret i mit musikstudio. Det er mit fristed, hvor tiden mister sin betydning, og...

コメント


bottom of page