top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Sådan var vinteren 2005

Medens vi her i 2024 jeg kigger ud af vinduet og ser snefnug dale ned fra himlen, kan jeg ikke lade være med at mindes det voldsomme snevejr præcist 27. februar 2005. Dengang blev verden udenfor forvandlet til et vinterlandskab, der næsten lignede et eventyr.


Et billede fra 27. februar 2005

Det var en tid, hvor snefnug store som bomuldstoppe dalede fra himlen og lagde et tykt tæppe over landskabet. Gader og stræder blev forvandlet til snoede labyrinter, hvor biler nærmest forsvandt under de hvide bunker. Skoler og arbejdspladser måtte lukke, og folk tog hinanden i hånden for at begive sig ud på eventyr i den fortryllende sne.

Den 27. februar 2005 var en dag, der blev indgraveret i erindringen som en vinterdag, hvor naturens kræfter viste deres magt. Men her står vi nu, næsten to årtier senere, og oplever igen et volsomt vejr. Snefnug danser i vinden, og landskabet forvandles på ny til et vinterparadis.

Det er som om, naturen minder os om, at selv i kaos kan der ligge skønhed. Så lad os omfavne snefnugene, huske fortiden og skabe nye minder i dagens vinterlandskab.

Så uanset om du sidder inde og betragter sneen gennem vinduet eller bevæger dig ud i det hvide eventyr, så husk at nyde øjeblikket. For ligesom i 2005, vil også dette snekaos blive en del af vores erindringer, der fortæller historien om, hvordan naturen kan fortrylle og overraske os. /Steen

Comments


bottom of page