top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Tethering med Lightroom

"Tethering" forbinder dit kamera direkte til Lightroom-softwaren på din computer, så du kan importere billeder i realtid, mens du fotograferer. Dette er nyttigt, især for professionelle fotografer og studiearbejde, da det giver mulighed for at se og organisere billeder på en større skærm øjeblikkeligt.

Tethering til Lightroom giver fotografer en mere effektiv arbejdsgang, især i studiemiljøer, hvor nøjagtig kontrol og hurtig behandling af billeder er afgørende. Det kan også være en nyttig funktion for begyndere og entusiaster, der ønsker at lære mere om fotografering ved at få øjeblikkelig feedback på deres billeder.


Processen for at tethering til Lightroom kan variere afhængigt af dit kamera og udstyr, så det er en god ide at konsultere din kamera- og Lightroom-manual for specifikke instruktioner og kompatibilitetsoplysninger. Adobe Lightroom understøtter en bred vifte af kameraer og kameraproducenter til tethering, men der kan være visse begrænsninger baseret på din konfiguration. Jeg anvender Tethering i mit studio og forbinder ekstra en 40" skærm til computeren med et HDMI kabel. Dette er en super løsning som jeg kun kan anbefale :-)

Comments


bottom of page