top of page
  • Forfatters billedeSteen Pedersen

Videoblogging

Mit navn er Steen og jeg har besluttet at starte en særlig samtale sammen med min datter, Malene. Livet har en måde at kaste os ud i de dybeste refleksioner, og vi vil bruge denne blog til at dele vores tanker og oplevelser omkring de store spørgsmål i livet.


Jeg står midt i en kamp mod kræft, en rejse, der har givet os mange øjeblikke til at tænke over, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Denne blog er født ud af vores ønske om at tale om de ting, der virkelig rører os – og måske også jer, der læser med.


Vi vil dykke ned i emner som næstekærlighed, håb, opførsel på sociale medier, og de udfordringer og glæder, livet bringer. Det handler ikke kun om sygdom eller modgang, men om de værdier og spørgsmål, vi alle kan genkende på tværs af livets faser. Hvordan skaber vi mening i det, der kan virke meningsløst? Hvordan finder vi styrke i fællesskabet, når livet er hårdt?


Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til åbenhed, sårbarhed og humor. Det handler om at dele vores oplevelser og tanker – med hinanden og med jer.


Vi håber, I vil følge med på vores rejse, og måske selv blive inspireret til at reflektere over livets store spørgsmål. Vi arbejder på siden og skal nok gøre opmærksom på når den frigives. Kh Malene & Steen

Comments


bottom of page